growing substrates

Als het doel is, om de opbrengst van uw kassenteelt te maximaliseren, dan adviseren wij u om matten of blokken van één van onze partners te gebruiken.

Zowel voor groenteteelt, opkweek als sierteelt toepassingen, leveren wij de beste substraat films die beschikbaar zijn in de markt. Of het gaat om tomaten, paprika’s of rozen, wij vinden samen met u altijd de beste oplossingen voor uw blokken of matten.

Speciaal voor deze substraten hebben wij de beschikking over een moderne 3-laagse extruder. Deze is ingericht met een ‘inline drukstel’ welke gebruikmaakt van inkten op waterbasis. Immers gaat het niet alléén om de hoogste opbrengst van de kassenteelt, maar ook om snelle leveringen, duurzame producten en de laagst mogelijk kosten in de keten.

Partnership; met onze klanten en toeleranciers betekent dat wij middels onze intensieve samenwerkingen onze afnemers kunnen helpen om echte ‘opbrengst opstuwende’ oplossingen aan te dragen voor de kassenteelt.

Performance; intensieve samenwerkingen binnen de gehele keten van de kassenteelt zorgen voor het teruggaan van verspilling, verkorten van levertijden en het terugdringen van voorraden.

Premium Quality; de superieure kwaliteit van de films in combinatie met de substraten van onze klanten, garanderen de ‘meest kleurrijke en smaakvolle’ oogsten in de kassenteelt.